En kvinna i vinterjacka och mössa är ute på stranden och plockar skräp.
Foto: Anders Andersson
21 apr

Strandstäd med Visithalland & Nordic Ocean Watch

Rena stränder och ett välmående hav är något som vi på Visit Halland värnar om. Naturen är viktig för oss och därför kommer vi framöver, med jämna eller ojämna mellanrum att ordna strandstäd utmed kusten i Halland och det vore såklart härligt om vi blir ett gott gäng som hjälps åt. Häng med oss från Visithalland-teamet och Nordic Ocean Watch på strandstäd. Kom och hjälp oss att städa stranden ren från skräp och samtidigt ge havet en hjälpande hand. Påskdagen 21 April kl.1400 kör vi ett strandstäd på stranden Glassvik vid Skipås. Vi fixar med påsar om du inte redan har en egen strandstädarpåse. Tag med ett par handskar om du behöver samt en mugg för kaffe eller saft. När strandstädet är avklarat bjuder Solhaga Steugnsbageri på härliga bullar att njuta av i sanden. Så samla familj och vänner för en skön dag ute tillsammans vid Hallands vackra kust.

Rena stränder och ett välmående hav är något som vi på Visit Halland värnar om. Naturen är viktig för oss och därför kommer vi framöver, med jämna eller ojämna mellanrum att ordna strandstäd utmed kusten i Halland och det vore såklart härligt om vi blir ett gott gäng som hjälps åt.

Häng med oss från Visithalland-teamet och Nordic Ocean Watch på strandstäd. Kom och hjälp oss att städa stranden ren från skräp och samtidigt ge havet en hjälpande hand. Påskdagen 21 April kl.1400 kör vi ett strandstäd på stranden Glassvik vid Skipås. Vi fixar med påsar om du inte redan har en egen strandstädarpåse. Tag med ett par handskar om du behöver samt en mugg för kaffe eller saft. När strandstädet är avklarat bjuder Solhaga Steugnsbageri på härliga bullar att njuta av i sanden.

Så samla familj och vänner för en skön dag ute tillsammans vid Hallands vackra kust.

 

😐 Vi hittar inte fler artiklar
😖 Något gick fel! Vi kan inte hämta fler artiklar.